Η Lancom φιλοξενεί τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια RIPE NCC στη Θεσσαλονίκη.

Η Lancom συνεχίζοντας την παράδοση της συνεργασίας της με το RIPE NCC, φιλοξενεί τα εκπαιδευτικά μαθήματα του οργανισμού για μηχανικούς δικτύων από το 2014 και ανακοινώνει τη διεξαγωγή των σεμιναρίων για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνουν δύο εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου: το RIPE Database Training Course και το BGP Security Training Course.

Η Lancom ως μέλος του RIPE NCC από το 2009, συνεργάζεται ενεργά με τον οργανισμό, ο οποίος ως μοναδική Regional Internet Registry (RIR) στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία, παρέχει διευθύνσεις IP. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και της σταθερής προσήλωσής της στην εξειδίκευση και την προώθηση της τεχνογνωσίας στον τομέα των δικτύων, η Lancom φιλοξενεί τα εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης που απευθύνονται σε επαγγελματίες δικτύων, όπου οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πλήρως την RIPE Database και τα στοιχεία ασφάλειας του πρωτοκόλλου BGP routing, ενώ η εκπαίδευση θα εναλλάσσει πρακτικές δραστηριότητες και θεωρία βοηθώντας τους συμμετέχοντες να ενισχύσουν την ασφάλεια των δικτύων τους. Η Lancom αναγνωρίζει τη σημασία της υποστήριξης των Ελλήνων μηχανικών δικτύων και προάγει την ενίσχυση της τεχνογνωσίας στον τομέα.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν, αποκλειστικά για τα μέλη του RIPE NCC και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ επαγγελματιών του κλάδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα σεμινάρια εκπαίδευσης στην επίσημη ιστοσελίδα του RIPE NCC: https://learning.ripe.net/w/upcoming/. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σχετικά με το RIPE NCC:

Το RIPE NCC είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει την υποδομή του Διαδικτύου μέσω του τεχνικού συντονισμού στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τμήματα της Κεντρικής Ασίας. Η σημαντικότερη δραστηριότητα του RIPE NCC είναι να ενεργεί ως Regional Internet Registry (RIR), παρέχοντας παγκόσμιους πόρους Διαδικτύου και συναφείς υπηρεσίες (IPv4, IPv6 και AS Numbers) στα μέλη του. Παρέχει επίσης υπηρεσίες που ωφελούν την κοινότητα του Διαδικτύου στο σύνολό της. Το RIPE NCC λειτουργεί από το κεντρικό του γραφείο στο Άμστερνταμ και από το περιφερειακό του γραφείο στο Ντουμπάι.

Σχετικά με τη Lancom:

Η Lancom είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία με ιδιόκτητα Data Centers στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και προσεχώς στην Κρήτη, η οποία αναπτύσσει δικό της δίκτυο οπτικών ινών νέας τεχνολογίας. Το τέταρτο Data Center της Lancom, το Balkan Gate Crete θα ορίσει την αρχή του άξονα Κρήτη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταλήγει στο Balkan Gate Thessaloniki, δημιουργώντας μία μοναδική τηλεπικοινωνιακή οδό. Το Balkan Gate Thessaloniki, το μοναδικό carrier neutral, Tier III Data Center στη Βόρεια Ελλάδα έχει συνδεθεί με όλους τους εγχώριους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, καθώς και με μεγάλες διεθνείς τηλεπικοινωνιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη και την Τουρκία.

Share This Story, Choose Your Platform!